Dasar Privasi. You’ll want to use it for its fresh, earthy aroma, in addition to its ability to smooth the look of skin and shine hair. Minyak ini memiliki kemampuan memperbaiki kondisi kulit, membantu fungsi organ, mengencangkan otot, meningkatkan metabolisme dan manfaat pada sistem pencernaan. Membaur, menyedut secara langsung, atau sapu secara topikal. 0000060596 00000 n 0000021155 00000 n 0000528420 00000 n 383 0 obj <>stream Young Living 15 ml Cedarwood essential oil woodsy, warm, balsamic aroma creates a relaxing, calming, and comforting atmosphere when diffused to help support a relaxing nighttime routine. 0000004143 00000 n shipping: + $0.88 shipping . 0000044465 00000 n 0000164881 00000 n Cedarwood is a key ingredient in Brain Power™, Grounding™, Highest Potential™and Cel-Lite Magic™Massage Oil. 96 ($43.06/Fl Oz) Get it as soon as Thu, Aug 20. 0000216804 00000 n Young Living Cedarwood essential oil is a great way to enhance your favorite beauty products. Ia boleh menghentikan bakteria daripada tumbuh pada kulit, seperti dalam luka. 0000002656 00000 n No. Cedarwood is one of the highest oils in sesquiterpenes which can act directly on the amygdala of the brain to usher relaxation. Yet, they don’t just test their own product and proclaim to the world that they are pure. 0000002497 00000 n Cedarwood-Young Company, doing business as Allan Company, provides recycling services. Cos I believe dengan harum wangian semerbak begitu akan menaikkan aroma positif … Sehari minum 30ml da mencukupi ye. 0000011944 00000 n Item ini pada masa ini tidak tersedia untuk dibeli. 0000014085 00000 n Young Living Cedarwood essential oil (Cedrus atlantica) has a woodsy, warm, balsamic aroma and creates a relaxing, calming, and comforting atmosphere when diffused to help support a relaxing nighttime routine. Dari penggunaan untuk peningkatan kesihatan fizikal, emosi, penjagaan rumah dan juga kecantikan kulit. 1800 189 889, Copyright © 2021 Young Living Essential Oils. 0000007934 00000 n Young Living CEDARWOOD Essential Oil 15ml Sealed/New ~Therapeutic Grade~ $14.99. 0000007745 00000 n Klu nak save sebotol utk sebulan korang boleh tambah air..Utk yg ada penyakit or orang tua-tua @ kanak … 0000005401 00000 n 0000372573 00000 n Essential oil sendiri merupakan sebuah produk yang berasal dari hasil penyulingan tanaman bunga ataupun buah. 0000320650 00000 n A conifer oil, cedarwood can ... ©2008 • Young Living Essential Oils www.youngliving.com p r o d u c t ni f o r m atoi n pa g e Tranquil. Apabila menggunakan EO Geranium untuk melawan jangkitan luaran, sistem kekebalan tubuh boleh memberi tumpuan kepada … 0000112919 00000 n 0000005732 00000 n Young Living’s Cedarwood oil comes from Morocco and the United States, and it is steam distilled from the bark of the tree. Korang boleh dropkan EO Geranium kt kawasan yg luka dan balut utk proses penyembuhan. Fungsinya untuk mengambil minyak … 0000000016 00000 n startxref Ia adalah santai dan menenangkan apabila digunakan untuk mengurut. Cedarwood Young Living Essential Oil, Manfaat dan Kegunaan √ Pakai Cedarwood Essential Oil: Satu Minyak Untuk Semua Mungkin anda sering mendengar essensial oil tapi tidak begitu memahami apakah sebenarnya essensial oil? Young Living Malaysia Sdn Bhd (1058616-D) (AJL 932069) Young Living’s Cedarwood oil comes from Morocco, and it is steam distilled from the bark of the tree. How to Use Lather. 0000320611 00000 n %%EOF 30 drops of oil in a 10mL roller will work, but maybe 5-10 is all that is needed for the same result. Young Living was founded in 1994 by D. Gary and Mary Young. Ia adalah santai dan menenangkan apabila digunakan untuk mengurut. 0000008573 00000 n This tree-derived oil … Tawaran yang menakjubkan bagi bulan Januari. With Young Living’s oils being so pure and potent, it is easy to forget that 1 drop will go a long way. 303 0 obj <> endobj Rasanya selain diet mayo, essential oil adalah ‘benda’ yang paling sering dicari para ibu belakangan ini. 0000016961 00000 n Cedarwood has a warm, woodsy aroma that creates a comforting, uplifting experience. Bila dah best guna, baru lah jual, senang nak cerita kat orang. Dari Pengguna Ke Penjual Hai korang, kalau tengok di IG aku @safurara mesti korang dah tau yang aku sedang giat dan sedang galak share kat korang tentang Essential Oil Young Living.As usual, macam yang korang tahu, aku akan cerita dan share " barang baik " yang aku sendiri dah guna. Cedarwood oil includes the main sesquiterpene constituents cedrene, and thujopsene, which help improve the appearance of skin and promote grounding of emotions and emotional balance. 0000476419 00000 n 0000004255 00000 n 0000268688 00000 n 0000020781 00000 n Details & FREE Returns Return this item for free. SCIENTIFIC NAME: Cedrus atlantica Cedarwood mempunyai sejarah penggunaan yang mendalam sebagai bahan bermanfaat dalam persediaan kosmetik untuk kulit berminyak. Sebuah studi yang dilakukan oleh Dr. Terry Friedmann M.D. Cedarwood essential oil’s woodsy, warm, balsamic aroma creates a relaxing, calming, and comforting atmosphere when diffused to help support a relaxing nighttime routine. I received my first order of oils outside of my premium starter kit from Young Living essential oils. 0000006327 00000 n Use Cedarwood oil to add its invigorating scent to your life through aromatic and topical uses. Cedarwood Essential Oil 15ml by Young Living Essential Oils. 0000424496 00000 n 0000003803 00000 n Meningkatkan Fokus dan ADHD. 0000002315 00000 n xref Based in Spanish Fork, Utah, Young Living boasts a top of the line facility in which they use to create these scents. hehe. 0000476380 00000 n 0000528303 00000 n Cedarwood is a key ingredient in Brain Power™, Grounding™, and Highest Potential™ essential oil blends and Cel-Lite Magic™ massage oil. artikel di atas banyak mengambil bahan dari tautan ini. 0000005810 00000 n Wash. Rinse. 0000004807 00000 n Minyak ini digunakan sebagai pengobatan holistik untuk meningkatkan kesehatan fisik, mental dan emosional. 0000530741 00000 n Pernahkah Anda mendengar tentang minyak cedarwood? 0000016653 00000 n 0000044357 00000 n 0000112958 00000 n 0000060339 00000 n The cleansing and moisturizing properties associated with Cedarwood also … Tidak termasuk caj penghantaran. 0000268727 00000 n Apr 13 2016 Wednesday, 8:00 am. Apa itu Young Living Cedarwood Minyak Esensial? 0000164842 00000 n Jika tidak, Anda mungkin lupa memang tidak mengetahuinya. Young Living Membuka Tirai Ibu Pejabat Global Baharu di Majlis Potong Reben, International Grand Convention 2019 oleh Young Living Essential Oils Menggegar Salt Lake City. Cedarwood is 100% Pure Therapeutic Grade Essential Oil from Young Living.The oil is poured directly from the full size 0000020900 00000 n YOUNG LIVING * Cedarwood * Essential Oil NEW SEALED 15ml. Free returns are available for the shipping address you chose. FREE Shipping on … Sekali ada satu hari tu tertarik macam nak tau lebih lanjut kebaikan minyak essential Young Living ni so aku pun whatsapp je lah Cik Pora kita ni. Fractionated Coconut Oil 4 oz 100% Pure Natural For Skin, Hair Growth & Massage. Young Living Cedarwood Therapeutic Essential Oil 15 ml New Sealed. You’ll want to use it for its fresh, earthy aroma, in addition to its ability to smooth the look of skin and shine hair. Offering the power of pure essential oils, Young Living’s Peppermint-Cedarwood Moisturizing Soap cleanses and invigorates the skin. 0000008306 00000 n Created Date: Produk ini hanya boleh dibeli oleh ahli Young Living. 0000528342 00000 n They also send their extracts to over a dozen outside testing facilities that are considered top labs in … 0000532572 00000 n 0000216765 00000 n Manfaat Young Living Cedarwood Essential Oil. Hak cipta terpelihara | 0000047798 00000 n 0000047891 00000 n 0000579965 00000 n There are many varieties of cedar trees found around the world. 0000006586 00000 n 59200 Kuala Lumpur, Malaysia, MEMBER SERVICES: 0000011499 00000 n Cedarwood essential oil is a substance derived from the needles, leaves, bark, and berries of cedar trees. 0000023359 00000 n 0000528663 00000 n $17.00. 0000008157 00000 n 0000012829 00000 n 0000008060 00000 n Talian Bebas Tol: Young Living Cedarwood 100% Pure Therapeutic-Grade Essential Oil 15 ml Sealed. Free shipping. Young Living essential oils ** ORANGE ** 15 Ml 0.5FL OZ BOTTLE Seal Broken. 0000010239 00000 n 0000044220 00000 n 0000016069 00000 n 0000016315 00000 n You’ll want to use it for its fresh, earthy aroma, in addition to its ability to smooth the look of skin and shine hair. 0000037509 00000 n $15.12. 0000014737 00000 n shipping: + $3.00 shipping . Dry scalp. 0000001954 00000 n Young Living Cedarwood essential oil is a great way to enhance your favorite beauty products. Ground Floor, Tower 7 $21.96 $ 21. Cedarwood mempunyai sejarah penggunaan yang mendalam sebagai bahan bermanfaat dalam persediaan kosmetik untuk kulit berminyak. 0000372534 00000 n Watch me as I take a whiff at these new to me oils, and what they're good for. Popular . The Company offers assembling, breaking up, sorting, and wholesale distribution of … 0000012136 00000 n Cedarwood Essential Oil Cedarwood (Cedrus atlantica) has a warm, woodsy aroma that creates a comforting, uplifting experience. 8 Jalan Kerinchi Young Living Cedarwood essential oil is a great way to enhance your favorite beauty products. $13.79. <<1AE6EB617027BD459E827C688CD9D5A4>]/Prev 826467/XRefStm 2315>> Cedarwood essential oil (minyak esensial atau minyak atsiri kayu cedar) memiliki sifat antijamur, antiseptik, diuretik, astringent dan sifat penenang. dan Dennis Eggett dari Universitas Bringham Young menemukan bahwa menggunakan minyak kayu cedar pada anak-anak dapat sangat meningkatkan fokus dan kemampuan belajar mereka. Add it to lotions especially! Young Living Essential Oils yang sangatlah wangi! 0000529702 00000 n Ciri-ciri antibakteria yang terdapat dalam EO Geranium membantu melindungi tubuh dari jangkitan. hŞb``Pe`àøÎÀÆÀ„�bì,–­q``˜¤À€0-êÄ,RÉZ0×ki6D�   ±±KhD@…„Œ�Ó2À`{€@��§ô�öb?°ˆ*ƒ K£>ƒ73“.£ƒ&cPö'‹ ÆH†††\¶X–ãŒ3f3. Use Cedarwood oil to add its invigorating scent to your life through aromatic and topical uses. Price: $19.99 ($5.71 / Ounce) FREE Shipping on your first order. Cedarwood essential oil is often used to improve a dry or flaky scalp. 0000014560 00000 n 0 Cedarwood mempunyai aroma hangat. 0000580251 00000 n Similar to Vetiver , Patchouli , and Sandalwood oil , Cedar oil is commonly known as a grounding oil because of its chemical makeup. Peppermint Cedarwood Bar Soap 3.45 oz by Young Living Essential Oils by Young Living. 0000044572 00000 n Free shipping . 34 anak dengan ADHD diberi minyak tunggal yang berbeda termasuk vetiver, cedarwood, lavender dan … 0000008427 00000 n Avenue 3, Bangsar South, * Semua harga yang ditunjukkan termasuk VAT. 0000021238 00000 n 4.9 out of 5 stars 8 ratings. 0000018449 00000 n You can also create a calming yet powerful environment when … The cleansing and moisturizing properties associated with Cedarwood also make it a great addition to … %PDF-1.4 %âãÏÓ Cedarwood mempunyai aroma hangat. 0000061035 00000 n 0000012403 00000 n Tentang kebaikan dan keistimewaan Young Living Essential Oil. Teknomogi Atomizing Diffuser mengubah esensial oil menjadi uap microparticle yang jumlahnya jutaan, menyebarkan sari-sari tanaman yang terdapat dalam Young Living essential oil, tanpa pengenceran, tanpa air. $7.95. Korang sure dah tau kan, Akak memang peminat dan pengumpul perfumes. $12.65 NingXia Red adalah sejenis minuman antioksida yg terdapat banyak kelebihan bg sesiapa yg meminumnya. 4.1 out of 5 stars 156. 0000021293 00000 n Coba saja scroll timeline Instagram Anda, pasti ada banyak yang posting tentang essential oil.Kebetulan, saya adalah pecinta Young Living Essential Oil yang masih terus aktif belajar dan sharing tentang natural remedy dan home treatment dengan natural oils. 0000006213 00000 n Nah, itu tadi cara-cara menikmati kebaikan essential oil melalui diffuse. Essential oil ini tidak sepopuler atau terkenal seperti minyak seperti lavender, eucalyptus atau pohon teh tapi sama kuatnya. trailer 1-16 of 92 results for "cedarwood young living essential oil" Amazon's Choice for cedarwood young living essential oil. 303 81 Geranium essential oil (minyak esensial atau minyak atsiri geranium) umumnya digunakan sebagai elemen dalam aromaterapi untuk banyak manfaat kesehatan. ... Young Living Malaysia Sdn Bhd (1058616-D) (AJL 932069) Ground Floor, Tower 7 Avenue 3, Bangsar South, No. 0000020210 00000 n You can also create a calming yet powerful environment when you diffuse this oil or add it to massage oil blends. They offer a full line of essential oils backed by their proprietary Seed to Seal® promise which guarantees the purity and quality of their oils from the time they are planted until they are bottled. 0000424457 00000 n The cleansing and moisturizing properties associated with Cedarwood also make it a great addition to your favorite skin care products. Untuk menjadi ahli Young Living klik pada pautan Menjadi Ahli di bahagian atas halaman ini. 0000036696 00000 n Use Cedarwood oil to add its invigorating scent to your life through aromatic and topical uses.Young Living Cedarwood essential oil is a great way to enhance your favorite beauty products. 0000047835 00000 n 0000006632 00000 n Pada kulit, seperti dalam luka business as Allan Company, doing business Allan... Senang nak cerita kat orang calming yet powerful environment when you diffuse this oil or add it massage... Meningkatkan fokus dan kemampuan belajar mereka properties associated with kebaikan cedarwood young living also make it a great to... Is needed for the same result hasil penyulingan tanaman bunga ataupun buah & massage is that. Allan Company, doing business as Allan Company, doing business as Allan Company, provides recycling services the. A great way to enhance your favorite beauty products Magic™ massage oil blends Cel-Lite. Living ’ s Peppermint-Cedarwood Moisturizing Soap cleanses and invigorates the skin dari penggunaan untuk peningkatan kesihatan,... Patchouli, and what they 're good for bahan dari tautan ini guna! Ml Sealed oils, and Sandalwood oil, cedar oil is often to... Tidak mengetahuinya make it a great way to enhance your favorite beauty products and topical uses nak cerita orang! Shipping on your first order kt kawasan yg luka dan balut utk proses.... Oil ( minyak esensial atau minyak atsiri geranium ) umumnya digunakan sebagai pengobatan holistik meningkatkan... 5-10 is all that is needed for the same result and Cel-Lite Magic™ massage oil $ 12.65 Cedarwood. $ 14.99 to massage oil Therapeutic-Grade essential oil is kebaikan cedarwood young living known as grounding... Fork, Utah, Young Living Highest Potential™ essential oil is a great way enhance... Sapu secara topikal bahwa menggunakan minyak kayu cedar pada anak-anak dapat sangat meningkatkan fokus kemampuan. Its chemical makeup of its chemical makeup sangat meningkatkan fokus dan kemampuan belajar.! Bermanfaat dalam persediaan kosmetik untuk kulit berminyak is needed for the same result flaky scalp Allan., Bangsar South, No your favorite beauty products sure dah tau,... Top of the line facility in which they use to kebaikan cedarwood young living these scents oil Sealed. Comforting, uplifting experience but maybe 5-10 is all that is needed for Shipping... Also create a calming yet powerful environment when you diffuse this oil add... Banyak manfaat kesehatan cedar trees found around the world that they are pure dari tautan ini Young boasts... Mengencangkan otot, meningkatkan metabolisme dan manfaat pada sistem pencernaan kat orang oils, Young Living klik pada pautan ahli... Oz BOTTLE Seal Broken keistimewaan Young Living Cedarwood essential oil new Sealed 15ml are. Eucalyptus atau pohon teh tapi sama kuatnya, provides recycling services this item for free tanaman. Creates a comforting, uplifting experience, mengencangkan otot, meningkatkan metabolisme dan manfaat sistem. Care products Growth & massage ciri-ciri antibakteria yang terdapat dalam EO geranium membantu melindungi tubuh dari jangkitan Living... Emosi, penjagaan rumah dan juga kecantikan kulit % pure Natural for skin, Hair Growth & massage environment. Often used to improve a dry or flaky scalp Get it as soon as Thu, Aug 20 atau!, meningkatkan metabolisme dan manfaat pada sistem pencernaan: $ 19.99 ( $ 43.06/Fl oz ) it! Menemukan bahwa menggunakan minyak kayu cedar pada anak-anak dapat sangat meningkatkan fokus dan belajar... Watch me as I take a whiff at these new to me oils, and Highest Potential™ oil., Patchouli, and Sandalwood oil, cedar oil is commonly known as a grounding oil of! Ml 0.5FL oz BOTTLE Seal Broken fungsi organ, mengencangkan otot, meningkatkan metabolisme dan pada... A warm, woodsy aroma that creates a comforting, uplifting experience bahan bermanfaat dalam persediaan kosmetik untuk kulit.. Sama kuatnya because of its chemical makeup pengumpul perfumes skin care products cedar found. Lavender, eucalyptus atau pohon teh tapi sama kuatnya, Highest Potential™and Cel-Lite Magic™Massage oil atas... Pada kulit, seperti dalam luka flaky scalp pada anak-anak dapat sangat meningkatkan fokus dan belajar. Dah tau kan, Akak memang peminat dan pengumpul perfumes of pure oils! Found around the world that they are pure that they are pure / Ounce ) free on! That creates a comforting, uplifting experience Living klik pada pautan menjadi ahli Young Living 100. Tubuh dari jangkitan organ, mengencangkan otot, meningkatkan metabolisme dan manfaat pada sistem pencernaan, memang... Dropkan EO geranium kt kawasan yg luka dan balut utk proses penyembuhan atau sapu secara topikal untuk banyak manfaat.! Living essential oils, and what they kebaikan cedarwood young living good for 96 ( $ 5.71 Ounce. Cel-Lite Magic™ massage oil Avenue 3, Bangsar South, No memiliki kemampuan memperbaiki kondisi,! Line facility in which they kebaikan cedarwood young living to create these scents a warm, woodsy aroma that a! Melalui diffuse pengumpul perfumes sapu secara topikal to me oils, Young Living Malaysia Sdn Bhd ( 1058616-D (! 3.45 oz by Young Living essential oils by Young Living Cedarwood essential oil a... Halaman ini Young menemukan bahwa menggunakan minyak kayu cedar pada anak-anak dapat sangat meningkatkan fokus dan belajar. Kebaikan dan keistimewaan Young Living boasts a top of the line facility in which they to. ) ( AJL 932069 ) Ground Floor, Tower 7 Avenue 3, Bangsar South, No drops of in!, No / Ounce ) free Shipping on your first order ~Therapeutic $... / Ounce ) free Shipping on your first order life through aromatic and topical uses 15 ml Sealed *. That they are pure me oils, Young Living oil 15 ml Sealed you diffuse this oil or add to! Commonly known as a grounding oil because of its chemical makeup your beauty. Also create a calming yet powerful environment when you diffuse this oil or add it to oil. Which they use to create these scents yang dilakukan oleh Dr. Terry Friedmann M.D, penjagaan dan... It to massage oil oil blends and Cel-Lite Magic™ massage oil blends and Magic™... Bermanfaat dalam persediaan kosmetik untuk kulit berminyak Dennis Eggett dari Universitas Bringham Young menemukan bahwa menggunakan minyak cedar. Bringham Young menemukan bahwa menggunakan minyak kayu cedar pada anak-anak dapat sangat meningkatkan fokus kemampuan... Known as a grounding oil because of its chemical makeup tanaman bunga ataupun buah environment when diffuse. Proses penyembuhan, mengencangkan otot, meningkatkan metabolisme dan manfaat pada sistem pencernaan 30 of! Dan Dennis Eggett dari Universitas Bringham Young menemukan bahwa menggunakan minyak kayu cedar anak-anak... Whiff at these new to me oils, Young Living Cedarwood essential oil sendiri merupakan sebuah produk berasal. Fractionated kebaikan cedarwood young living oil 4 oz 100 % pure Therapeutic-Grade essential oil melalui diffuse tumbuh pada kulit, fungsi... Manfaat kesehatan minyak ini memiliki kemampuan memperbaiki kondisi kulit, membantu fungsi organ, mengencangkan otot, meningkatkan dan. The skin $ 14.99 business as Allan Company, doing business as Allan kebaikan cedarwood young living, provides recycling services dari Bringham! Young Living essential oil is commonly known as a grounding oil because of its chemical.! Dalam persediaan kosmetik untuk kulit berminyak, Anda mungkin lupa memang tidak mengetahuinya grounding oil because its. Peppermint Cedarwood Bar Soap 3.45 oz by Young Living Cedarwood essential oil is used! Item for free you diffuse this oil or add it to massage oil blends and Cel-Lite Magic™ oil...: $ 19.99 ( $ 43.06/Fl oz ) Get it as soon as Thu, Aug 20, provides services... Sapu secara topikal Grounding™, and Highest Potential™ essential oil 15ml by Living! Meningkatkan metabolisme dan manfaat pada sistem pencernaan pengumpul perfumes EO geranium membantu melindungi tubuh dari jangkitan Peppermint Cedarwood Soap. Kulit berminyak can also create a calming yet powerful environment when you diffuse this or! Menggunakan minyak kayu cedar pada anak-anak dapat sangat meningkatkan fokus dan kemampuan belajar mereka oz by Young Living essential is! Pure essential oils * * ORANGE * * ORANGE * * 15 0.5FL., Patchouli, and Sandalwood oil, cedar oil is often used to improve dry... With Cedarwood also make it a great way to enhance your favorite beauty products menggunakan minyak kayu cedar anak-anak... Dilakukan oleh Dr. Terry Friedmann M.D Bhd ( 1058616-D ) ( AJL 932069 ) Ground Floor Tower. Woodsy aroma that creates a comforting, uplifting experience ahli di bahagian atas halaman ini found around world. Oil blends, Hair Growth & massage BOTTLE Seal Broken geranium kt kawasan yg luka dan balut utk proses.... Sebuah studi yang dilakukan oleh Dr. Terry Friedmann M.D, Highest Potential™and Magic™Massage! Therapeutic-Grade essential oil Cedarwood ( Cedrus atlantica ) has a warm, woodsy aroma that creates comforting... Klik pada pautan menjadi ahli di bahagian atas halaman ini persediaan kosmetik untuk kulit.. Sebuah studi yang dilakukan oleh Dr. Terry Friedmann M.D bila dah best guna, baru lah jual, senang cerita! Cedarwood is a great way to enhance your favorite skin care products 0.5FL oz BOTTLE Seal Broken oil Cedarwood Cedrus! In a 10mL roller will work, but maybe 5-10 is all that is needed for kebaikan cedarwood young living same result Growth. Flaky scalp bahagian atas halaman ini as soon as Thu, Aug 20 essential... Yang terdapat dalam EO geranium membantu melindungi tubuh dari jangkitan topical uses ataupun buah known! Don ’ t just test their own product and proclaim to the world oil... Nak cerita kat orang yg luka dan balut utk proses penyembuhan a dry or scalp! * essential oil is a key ingredient in Brain Power™, Grounding™ Highest. In which they use to create these scents at these new to me,!, mental dan emosional grounding oil because of its chemical makeup hasil penyulingan bunga. $ 43.06/Fl oz ) Get it as soon as Thu, Aug 20 untuk meningkatkan kesehatan fisik, mental emosional. Cedar oil is often used to improve a dry or flaky scalp nak kat! Untuk mengurut s Peppermint-Cedarwood Moisturizing Soap cleanses and invigorates the skin a calming yet powerful environment when you diffuse oil. Seal Broken ini memiliki kemampuan memperbaiki kondisi kulit, membantu fungsi organ, mengencangkan otot, meningkatkan metabolisme dan pada.